ŚWIĘTUJ PO SWOJEMU! ŚWIĄTECZNA KAMPANIA VIVUS.PL

W mediach można już zobaczyć najnowszy świąteczny spot reklamowy Vivus Finance. Lider internetowego rynku pożyczkowego w Polsce przekonuje w nim, że czasem aby zrealizować marzenia potrzeba bardzo niewiele. Na przykład piętnaście minut wystarczy aby uzupełnić domowy budżet i, zgodnie z hasłem kampanii, żyć po swojemu.

Bohaterami najnowszego spotu Vivusa jest para młodych ludzi, których poznajemy w momencie dekorowania mieszkania przed świętami Bożego Narodzenia. Niskobudżetowa dekoracja, którą stworzyli, już na pierwszy rzut oka jest nieatrakcyjna i ogranicza się zaledwie do smętnie wyglądającej, krzywej choinki. Równie smętne są ich miny i nastrój – daleki od świątecznego. Już kwadrans później widzimy tych samych bohaterów w bajecznej, świątecznej scenerii – wśród pięknie udekorowanych bożonarodzeniowych drzewek, płatków śniegu i migoczących światełek. Odrobina przedświątecznego szaleństwa znacznie poprawia im humory.
Spot nawiązuje do ogólnopolskiej kampanii reklamowej marki Vivus „Żyj po swojemu” i podobnie jak we wcześniejszych przekazach – pokazuje, jak może zmienić się życie człowieka w ciągu 15 minut (tyle, ile trwa wypłata pożyczki w Vivus).
- Obecnie naszą kluczową grupą docelową są ludzie młodzi, którzy poszukują prostych i skutecznych narzędzi do realizacji swoich planów – mówi Agnieszka Ryttel, dyrektor komunikacji marketingowej Vivus Finance. – Wielu z nich chce wyjść poza schematy, żyć w zgodzie ze sobą i swoimi pragnieniami, nie pod dyktando otoczenia. Vivus wychodzi naprzeciw oczekiwaniom klientów, dzięki ciągłej dostępności online, 15-minutowemu czasowi decyzji pożyczkowej oraz finansowej atrakcyjności naszej oferty. W najnowszej, świątecznej odsłonie kampanii chcemy pokazać, że odrobina świątecznego szaleństwa należy się każdemu. Każdy może przeżywać Święta Bożego Narodzenia według własnego planu, „po swojemu”.
Kampania obejmuje swoim zasięgiem media ogólnopolskie i wybrane kanały tematyczne oraz internet. Za kreację odpowiada agencja Grandes Kochonos. Za planowanie i zakup mediów odpowiada dom mediowy Starcom. Kampania rozpoczęła się 14 listopada i potrwa do 24 grudnia 2016.

Vivus Finance jest liderem rynku pożyczek internetowych w Polsce. Firma istnieje od 2012 rokui jest regularnym laureatem wielu nagród w zakresie obsługi klienta. Vivus został wyróżniony między innymi prestiżową nagrodą Gwiazda Jakości Obsługi przyznawaną firmom spełniającym najwyższe standardy obsługi Klienta, statuetką Najlepszy Partner w Biznesie oraz trzykrotnie Złotym Laurem Klienta. Firma zatrudnia obecnie ponad 300 pracowników.

Informacja pozytywna – case study Vivus Finance

STORYTELLING I EKIPA POWER RANGERS - WSZYSTKO, BY PRACOWAŁO SIĘ LEPIEJ

temu

Pracodawcy prześcigają się w pomysłach na oryginalne procesy rekrutacyjne oraz dodatkowe benefity dla swoich pracowników. Poszukiwanie nowych kandydatów do pracy dawno już wykroczyło poza sztywną rozmowę z kadrową, pracownicy natomiast oczekują czegoś więcej niż prywatna opieka medyczna, bądź abonament sportowy. Te i inne zagadnienia z zakresu HR poruszano na konferencji „Innowacyjne Metody Rekrutacji, Motywacji i Utrzymania Pracownika w Call/Contact Center” zorganizowanej przez Business Nova, która odbyła się w Warszawie.
Zaplo zwraca odsetki

POŻYCZKOWA NIESPODZIANKA OD ZAPLO ZA TERMINOWE SPŁACANIE RAT
Polska w światowej czołówce FinTechu

temu

Jakie działania należy podjąć, aby uczynić z Polski europejskiego lidera sektora FinTech, a konsumentom zapewnić dostęp do najnowszych trendów i rozwiązań finansowych? Zastanawiali się nad tym przedstawiciele instytucji finansowych oraz organów rządowych podczas debaty, która miała miejsce na XXVI Forum Ekonomicznym w Krynicy.- Gdyby polskie banki internetowe oraz instytucje finansowe powstały w Stanach Zjednoczonych, byłyby mekką dla całej branży. Powstały jednak w Polsce dlatego, że mieliśmy wizjonerów, którzy zaangażowali się w rozwój technologii – mówi Loukas Notopoulos, prezes Vivus Finance, uznany przez Manager Magazine liderem rynku FinTech w Polsce.