Zaplo zwraca odsetki

POŻYCZKOWA NIESPODZIANKA OD ZAPLO ZA TERMINOWE SPŁACANIE RAT

Wystartowała najnowsza promocja firmy Zaplo, zachęcająca do regularnej spłaty zobowiązań finansowych. Oferta specjalna pod nazwą „Zwracamy odsetki - 50% na start,
a potem tylko lepiej” obowiązuje od 14 października do końca roku. Aby z niej skorzystać wystarczy w okresie trwania promocji wziąć pożyczkę przez internet, regularnie spłacać raty i już można cieszyć się zwrotem odsetek – nawet do 100%.

Najnowsza oferta specjalna Zaplo, firmy należącej do Grupy Kapitałowej 4finance Group,  przyciąga uwagę swoją atrakcyjnością oraz przejrzystością zasad. Warunki skorzystania
z promocji są niezwykle proste. Klient, który w dniach od 14 października do 31 grudnia 2016 roku weźmie pożyczkę przez internet lub aplikację mobilną i będzie regularnie oraz terminowo spłacał raty zobowiązania, otrzyma nagrodę w postaci zwrotu odsetek. Przez pierwszych 6 miesięcy trwania umowy klient otrzyma zwrot w wysokości 50% wysokości odsetek, natomiast przy umowach pożyczkowych na okres dłuższy niż 6 miesięcy, klient otrzyma kolejny, większy bonus - 100% zwrotu odsetek (licząc od 7. raty do końca zobowiązania). Regulamin oraz szczegółowe informacje na temat oferty można znaleźć na stronie www.zaplo.pl.

Wszelkich formalności związanych z wzięciem pożyczki klienci dopełnią błyskawicznie przez internet lub aplikację, nie wychodząc z domu, a pieniądze mogą znaleźć się na koncie nawet w ciągu 15 minut – po pozytywnej weryfikacji wniosku.

Jak zaznacza Katarzyna Jóźwik, dyrektor marketingu Zaplo: „Nasza współpraca z klientami opiera się na wzajemnym szacunku i lojalności, na byciu „fair”. Dla pożyczkobiorców ważne są jasne zasady udzielanej pożyczki, jej dostępność oraz rzetelność w obsłudze. Dla nas z kolei istotne jest zadowolenie naszych klientów, dlatego też nagradzamy ich za terminowe spłacanie zobowiązań finansowych i dajemy wymierną korzyść – zwrot części odsetek.”

Promocji towarzyszy kampania reklamowa, która ruszyła w piątek, 14 października i potrwa do końca roku. Swoim zasięgiem obejmie główne stacje telewizyjne oraz wybrane serwisy internetowe. Informacje o promocji pojawią się także w mediach społecznościowych.

Zobacz nowy spot: https://www.youtube.com/watch?v=nBzG4C5C0AE&feature=youtu.be

Zaplo_docenia_terminowe_sp_acanie_poz_yczki_-_inf._prasowa.docx

docx | 223 KB

STORYTELLING I EKIPA POWER RANGERS - WSZYSTKO, BY PRACOWAŁO SIĘ LEPIEJ

Pracodawcy prześcigają się w pomysłach na oryginalne procesy rekrutacyjne oraz dodatkowe benefity dla swoich pracowników. Poszukiwanie nowych kandydatów do pracy dawno już wykroczyło poza sztywną rozmowę z kadrową, pracownicy natomiast oczekują czegoś więcej niż prywatna opieka medyczna, bądź abonament sportowy. Te i inne zagadnienia z zakresu HR poruszano na konferencji „Innowacyjne Metody Rekrutacji, Motywacji i Utrzymania Pracownika w Call/Contact Center” zorganizowanej przez Business Nova, która odbyła się w Warszawie.